Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napközi

 

woody.jpg

Az egyedi igények kielégítésére törekszünk :D

 

Napközi díja 3.200 Ft/nap, 

amely magában foglalja a háztól házig szállítást is Budapest bizonyos kerületeiben, illetve néhány környező településen! (Részletekről érdeklődjön telefonon!)

Agresszív, valamint tüzelő kutyákat nem áll módunkban napköziztetni!  

Napközink kizárólag háztól házig szállítással vehető igénybe! Az előzetes látogatásra hétköznapokon 10-16 óráig van lehetőség minden esetben telefonos egyeztetés után! Hétvégén sajnos nem áll módunkban látogatókat fogadni!

 

napkozi.jpg

Az áraink, minden megkezdett napra, 1 kutya esetén értendőek, előre megbeszélt időpontra! Napközinket csak érvényes veszettség elleni oltással, és az azt igazoló oltási könyvvel (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) rendelkező ebek vehetik igénybe (kivétel, ha még a kutya nem érte el az oltáshoz szükséges megfelelő kort), amelyet  átadásával egy időben át kell adni a napközi munkatársának. Amennyiben a kutya nem rendelkezik a fenti dokumentumok valamelyikével, abban az esetben nem tudjuk a kutyát fogadni!
A gazdák elfogadják, hogy viselkedési zavarokkal küzdő, valamint a kezelhetetlen, agresszív, valamint tüzelő kutyákat nem áll módunkban napköziztetni! Amennyiben a napközi ideje alatt mégis felmerül ilyen jellegű probléma, a gazda köteles a kutyát azonnali hatállyal máshol elhelyezni és az adott nap költségét megtéríteni! 
Szolgáltatásaink igénybevételével,a gazdák automatikusan elfogadják a fenti feltételeket. Az ajánlat visszavonásig érvényes!Az oldal teljes tartalma a HappyPuppy tulajdona, annak engedély nélküli másolása, jogi következményeket von maga után!

 

 

 

 

 
 

 

Profilkép


Facebook

Elérhetőség

Kecskés Viktória

+36306487644

viktoria.happypuppy@gmail.com