Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napközi

1.jpg

3.500 Ft/nap

amely magában foglalja a háztól házig szállítást is Budapest bizonyos kerületeiben (3., 4., 13., 14., 15., 16., illetve néhány környező településen (Fót, Gödöllő, Szada, Veresegyház) Egyéb kerületek és települések díjairól érdeklődjön telefonon!

Igény szerint a napközi alatt alap engedelmes képzésre is van lehetőség-Ennél az oktatási formánál a kutya fejlődése függ a napközis napok számától, illetve attól. hogy a gazda mennyit gyakorol kutyájával.

 

Napközink kizárólag háztól házig szállítással vehető igénybe! Az előzetes látogatásra hétköznapokon 10-15 óráig van lehetőség minden esetben telefonos egyeztetés után! Hétvégén sajnos nem áll módunkban látogatókat fogadni!

Az áraink, minden megkezdett napra, 1 kutya esetén értendőek, előre megbeszélt időpontra! Napközinket csak érvényes VESZETTSÉG elleni oltással és az azt igazoló oltási könyvvel (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) rendelkező ebek vehetik igénybe (kivétel, ha még a kutya nem érte el az oltáshoz szükséges megfelelő kort), amelyet  átadásával egy időben át kell adni a napközi munkatársának. Amennyiben a kutya nem rendelkezik a fenti dokumentumok valamelyikével, abban az esetben nem tudjuk a kutyát fogadni!
A gazdák elfogadják, hogy viselkedési zavarokkal küzdő, valamint a kezelhetetlen, agresszív, valamint tüzelő kutyákat nem áll módunkban napköziztetni! Amennyiben a napközi ideje alatt mégis felmerül ilyen jellegű probléma, a gazda köteles a kutyát azonnali hatállyal máshol elhelyezni és az adott nap költségét megtéríteni! 
Szolgáltatásaink igénybevételével,a gazdák automatikusan elfogadják a fenti feltételeket, azt magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik! Az ajánlat visszavonásig érvényes!Az oldal teljes tartalma a HappyPuppy tulajdona, annak engedély nélküli másolása, jogi következményeket von maga után!