Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Panzió

borito.jpg

Panzió díja 3000 Ft/minden megkezdett NAPTÁRI nap

(nem 24 óránkét és nem éjszakánként értendő)

Műtét utáni lábadozó, gyógyszeres kezelésben részesülő kutyák elhelyezése

4.000 Ft/ minden megkezdett NAPTÁRI nap 

A díj tartalmazza:

-a háztól házig szállítást Budapesten és vonzáskörzetében, minimum 2 napos panziós tartózkodás esetén (a szállítás hétköznapokon reggel 7-10 között, illetve délután 17-19 óra között, hétvégén reggel 8-10 óra között, illetve 17-19 óra között lehetséges, az ettől eltérő iďőpontban történő szállításra csak kivételes esetben, előre egyeztetett időpontban és 5000 Ft/út térítési díj ellenében van lehetőség!)

Panziónk előzetes látogatására kizárólag hétköznapokon 10-16 óráig van lehetőség minden esetben telefonos egyeztetés után! Hétvégén sajnos nem áll módunkban látogatókat fogadni!

-az etetést (Brit premium tápcsalád tápjaival)

brit-premium-family-portrait.jpg

-és a 24 órás felügyeletet 

Agresszív, valamint tüzelő kutyákat nem áll módunkban panzióztatni!

Nálunk nincsenek kennelek, a kutyusok a számukra beépített házrészben vannak elszállásolva a saját kutyáinkkal együtt. Napközben ha jó idő van, felügyelettel a kertben játszhatnak, rossz idő esetén csak addig vannak kint, amíg elvégzik a dolgukat.

Az áraink, minden megkezdett napra, 1 kutya esetén értendőek, előre megbeszélt időpontra! Panziónkat csak érvényes veszettség elleni oltással, és az azt igazoló oltási könyvvel (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) rendelkező ebek vehetik igénybe (kivétel, ha még a kutya nem érte el az oltáshoz szükséges megfelelő kort), amelyet a kutya átadásával egy időben, át kell adni a panzió munkatársának.
Amennyiben a kutya nem rendelkezik a fenti dokumentumok valamelyikével, abban az esetben a panzió nem tudja fogadni a kutyát!

A gazdák elfogadják, hogy viselkedési zavarokkal küzdő, valamint a kezelhetetlen és agresszív kutyákat nem áll módunkban panzióztatni. Amennyiben a panzióztatás ideje alatt mégis felmerül ilyen jellegű probléma, a gazda köteles a kutyát azonnali hatállyal máshol elhelyezni!
 A gazdák elfogadják, hogy a panzióztatási díj 50%-át a a kutya elhelyezésének napján, annak átvételekor megfizetni kötelesek, valamint abban az esetben, ha a kutya 2 hétnél hosszabb ideig tartózkodik panziónkban, a tartási díjat 14 naptári naponta utalással, vagy készpénzben megfizetni kötelesek, folyamatosan a teljes panzióztatási idő alatt! Amennyiben a kutya tartási díja 2 hét után nem kerül rendezésre, úgy a kutya, a gazda által megadott helyre (ennek hiánya esetén a panzió által meghatározott helyre) leadásra kerül! Szolgáltatásaink igénybevételével a gazdák automatikusan elfogadják a fenti feltételeket.

Az ajánlat visszavonásig érvényes!

Az oldal teljes tartalma a HappyPuppy tulajdona! Annak engedély nélküli másolása, jogi következményeket von maga után!

 

 
 

 

Profilkép


Facebook

Elérhetőség

Kecskés Viktória

+36306487644

viktoria.happypuppy@gmail.com