Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Panzió

 

Panzió díja minden megkezdett NAPTÁRI napra értendő (nem 24 óránkét és nem éjszakánként)

 

3. 500 Ft

 

A díj tartalmazza:

 

-a háztól házig szállítást Budapesten és vonzáskörzetében, minimum 2 napos panziós tartózkodás esetén (a szállítás  naponta 1 alkalommal reggel 8-10 között, vagy délután 17-19 óra között lehetséges, az ettől eltérő időpontban történő szállításra csak kivételes esetben, előre egyeztetett időpontban és 5000 Ft/út térítési díj ellenében van lehetőség!)

 

-az etetést (Numero Uno super premium tápcsalád tápjaival)

 

-és a 24 órás felügyeletet 

 

Agresszív, valamint tüzelő kutyákat felár ellenében panzióztatunk, melynek dija 4.500 Ft/minden megkezdett NAPTÁRI nap

 

Az áraink, minden megkezdett napra, 1 kutya esetén értendőek, előre megbeszélt időpontra! Panziónkat csak érvényes VESZETTSÉG elleni oltással és az azt igazoló oltási könyvvel (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) rendelkező ebek vehetik igénybe (kivétel, ha még a kutya nem érte el az oltáshoz szükséges megfelelő kort), amelyet a kutya átadásával egy időben be kell mutatni a panzió munkatársának.
Amennyiben a kutya nem rendelkezik a fenti dokumentumok valamelyikével, abban az esetben a panzió nem tudja fogadni a kutyát!


 A gazdák elfogadják, hogy abban az esetben, ha a kutya 2 hétnél hosszabb ideig tartózkodik panziónkban, a tartási díjat előre 14 naptári naponta utalással, vagy készpénzben megfizetni kötelesek, folyamatosan a teljes panzióztatási idő alatt! Amennyiben a kutya tartási díja 2 hét után nem kerül rendezésre, úgy a kutya, a gazda által megadott helyre (ennek hiánya esetén a panzió által meghatározott helyre) leadásra kerül! 

 

Szolgáltatásaink igénybevételével a gazdák automatikusan elfogadják a fenti feltételeket, azt magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik!

 

Az ajánlat visszavonásig érvényes! Az oldal teljes tartalma a HappyPuppy Kutyapanzió tulajdona! Annak engedély nélküli másolása, jogi következményeket von maga után!