Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Panzió

img_20190412_151213.jpg

Panzió díja minden megkezdett NAPTÁRI napra értendő (nem 24 óránkét és nem éjszakánként)

3. 500 Ft

A díj tartalmazza:

-a háztól házig szállítást Budapesten és vonzáskörzetében, minimum 2 napos panziós tartózkodás esetén (a szállítás hétköznapokon naponta 1 alkalommal reggel 8-10 között, vagy délután 17-19 óra között, hétvégén naponta egy alkalommal szombaton reggel 8-10 óra között, vasárnap 17-19 óra között lehetséges, az ettől eltérő időpontban történő szállításra csak kivételes esetben, előre egyeztetett időpontban és 5000 Ft/út térítési díj ellenében van lehetőség!)

Panziónk előzetes látogatására kizárólag hétköznapokon 10-15 óráig van lehetőség minden esetben telefonos egyeztetés után! Hétvégén sajnos nem áll módunkban látogatókat fogadni!

-az etetést (Numero Uno super premium tápcsalád tápjaival)

numero-uno.png

-és a 24 órás felügyeletet 

Agresszív, valamint tüzelő kutyákat felár ellenében panzióztatunk, melynek dija 4.500 Ft/minden megkezdett NAPTÁRI nap

Nálunk nincsenek kennelek, a kutyusok a számukra beépített házrészben vannak elszállásolva a saját kutyáinkkal együtt. Napközben ha jó idő van, felügyelettel a kertben játszhatnak, rossz idő esetén csak addig vannak kint, amíg elvégzik a dolgukat.

Az áraink, minden megkezdett napra, 1 kutya esetén értendőek, előre megbeszélt időpontra! Panziónkat csak érvényes VESZETTSÉG elleni oltással és az azt igazoló oltási könyvvel (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) rendelkező ebek vehetik igénybe (kivétel, ha még a kutya nem érte el az oltáshoz szükséges megfelelő kort), amelyet a kutya átadásával egy időben, át kell adni a panzió munkatársának.
Amennyiben a kutya nem rendelkezik a fenti dokumentumok valamelyikével, abban az esetben a panzió nem tudja fogadni a kutyát!

A gazdák elfogadják, hogy viselkedési zavarokkal küzdő, valamint a kezelhetetlen és agresszív kutyákat nem áll módunkban panzióztatni. Amennyiben a panzióztatás ideje alatt mégis felmerül ilyen jellegű probléma, a gazda köteles a kutyát azonnali hatállyal máshol elhelyezni!
 A gazdák elfogadják, hogy a panzióztatási díj 50%-át a a kutya elhelyezésének napján, annak átvételekor megfizetni kötelesek, valamint abban az esetben, ha a kutya 2 hétnél hosszabb ideig tartózkodik panziónkban, a tartási díjat 14 naptári naponta utalással, vagy készpénzben megfizetni kötelesek, folyamatosan a teljes panzióztatási idő alatt! Amennyiben a kutya tartási díja 2 hét után nem kerül rendezésre, úgy a kutya, a gazda által megadott helyre (ennek hiánya esetén a panzió által meghatározott helyre) leadásra kerül! 

Szolgáltatásaink igénybevételével a gazdák automatikusan elfogadják a fenti feltételeket, azt magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik!

Az ajánlat visszavonásig érvényes! Az oldal teljes tartalma a HappyPuppy tulajdona! Annak engedély nélküli másolása, jogi következményeket von maga után!